Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Αχός βαρύς ακούεται, πολλά τουφέκια πέφτουν;



Πανωλεθρία, Βατερλώ. Η ανάρτηση θα μπορούσε να τιτλοφορείται και ως «Και αν ποτέ το άλλαζα, πάλι κβάντο θα ‘παιρνα», αλλά ας όψεται η δυσκολία της χτεσινής εξέτασης που μου έριξε το ηθικό. Δύσκολα λοιπόν τα πράγματα και το αποτέλεσμα αμφίβολο, το κέρατό μου. Την ώρα της εξέτασης σκεφτόμουνα τόσο πολύ που φοβήθηκα ότι θα πεθάνω! Τα στοιχήματα λένε ότι ο αριθμός των επιτυχόντων θα είναι μονοψήφιος και έχω αρχίσει να πιστεύω ότι ο καθηγητής πουλάει τα μαθήματα στον Μπέο και τον Μαρινάκη. Τα συμπτώματα της υπερέντασης ήταν εμφανή και σήμερα, μάλλον για να το θέσω καλύτερα, σήμερα καθώς προσπαθούσα να συμαζέψω το αχούρι που λέω σπίτι, έβαλα το γκαζάκι του καφέ στο ψυγείο και ΤΟΤΕ κατάλαβα ότι μάλλον το έχω παρακάνει και ενδεχομένως να χρειάζομαι ξεκούραση και ότι σήμερα όλος ο κόσμος θα είναι στις παραλίες, ενώ εγώ είμαι το σπασικλάκι της εφαρμοσμένης κβαντομηχανικής που αν μία γενική κατάσταση περιγράφεται από τον γραμμικό συνδυασμό :

ΙΨ>=c1Iμαλάκα> + c2Ιμή μαλάκα>

Η δική μου ΨΝ κυματοσυνάρτηση (Ψ της Νάντιας), θα έχει c1=1 και  c2=0, που για να το θέσω απλά και κατανοητά σημαίνει ότι είμαι καθαρή ιδιοκατάσταση μαλάκα, ή αλλιώς μαλάκας με περικεφαλαία! Και τί κατάλαβα;

Την ίδια στιγμή ενεργοποιείται η επίκτητη πειθαρχία μου και μου λέει ότι τα αγαθά κόποις κτώνται, και να κάνω ένα μαύρο κουράγιο άλλη μία εβδομάδα μέχρι να τελειώσω και με την πυρηνική και μετά κλαίγομαι και το φιλοσοφώ ΟΣΟ ΘΕΛΩ.  

Αλλά επειδή αισθάνομαι (άρα υπάρχω;) ότι έχω χάσει τον έλεγχο ορίστε ένα τραγουδάκι:

Locomotive Breath - Jethro Tull

4 σχόλια:

  1. Λοιπόν λέω να κινηθούμε μαζικά. Αρχικά θα του πετάμε κάτω από το γραφείο του απειλητικά σημειώματα με αυτή τη φωτογραφία μέσα:

    Λαχανάς

    Μετά βλέπουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. filenas mou xtes pou milhsame den eixa katalavei poso konta vriskontan oi kumatosunarthseis mas...oxi egw den evala to gazaki sto psugeio alla monaxa giati den exa gazaki...! miss u love u ki ola ta sxetika!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ Τραπάτσας: Καλό! Είσαι γεννημένος για να τρομοκρατείς τον κόσμο! Αν αποτύχεις ως φυσικός, μπορείς να κάνεις καριέρα στην μαφία!

    @ Ανώνυμος: Ήμουν πεσμένη μέχρι που έκανα διαγράμματα Feynman στην Πυρηνική και ξαναπορώθηκα (δεν θέλω και πολλά για να είμαι ευχαριστημένη)
    Δεν ξενερώ - δεν ξενερώνουμε ΠΟΤΕ!!!
    missu2 :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και για όποιον δεν κατάλαβε, ο Τραπάτσας απείλησε ότι θα φάει τον Λαχανά, λάχανο! (καλά ακόμα γελάω με την φωτογραφία). Για πές μας και τον Αριθμό Μητρώου σου, και τί θές είπαμε; Πτυχίο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εμπρός ΘουΒού! Πές μας τί σκέφτεσαι!